Jdi na obsah Jdi na menu

Riky a Julián

          Kdysi dávno žila v malé stáji klisna Rose. Byla nádherná, měla bílou srst a nádherné tmavé oči. Jezdila na ní holčička Riky. Ričini rodiče bydleli ve velkém městě daleko od stáje, takže se Riky do stáje mohla podívat jen dvakrát týdně.

          Jednou, bylo to v pondělí se jela Riky projet na Rose do lesa. Najednou se však ozval zděšený výkřik, vycházející někde z hlubin lesa. Riky, ačkoli věděla, že je to velice nebezpečné, se tam rozjela. Společně s Rose pátraly po tom, co výkřik způsobilo.

         

8d8d5ab992_72516529_o2.jpg

 Najednou se Rose zastavila. Před ní ležel chlapec, asi starý jako Riky a u něj stál nádherný, černý hřebec. Riky okamžitě seskočila a ostýchavě chlapci zakřičela do ucha. Ten se okamžitě probral. Představil se jako Julián. Povídal Rice, jak jel na Rychlíkovi do lesa a Rychlík najednou prudce zabrzil a Julián mu přeletěl přes hlavu a praštli je do hlavy, takže omdlel. Naštěstí ho ale Riky a Rose zachránily.  

          Potom se všichni vrátili do stáje. Julián bydlel nedaleko, takže ho Riky odvedla domů. Potom se ale Riky přestěhovala pryč, ještě dál od stáje, a tak Juliánovi svěřila Rose. Rose a Rychlíkovi se po čase narodilo hříbátko - klisnička. Julián jí pojmenoval Riky.

          Za deset let se Riky opět vrátila do města u stáje. Opět se tam setkala s Juliánem. Nakonec se vzali a za rok se jim narodilo děťátko...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Latonyagop - Recommendations: how to promote your liveelements-howrse.estranky.cz

24. 3. 2018 20:05

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.